Nytteogfrihet
Om Oss

Om Oss

Nytteogfrihet.no er en del av Surfschool Norway As (surfschool.no), som primært driver med kurs i bølgesurfing ute på jærstrendene, ikke utleie av biler og motorsykler. Men som kjent, det ene tar det andre.

Den opprinnelige ideen var en form for mobil surfcamp på Jæren, men i prosessen oppdaget vi et behov blant mange for å ha et kjøretøy som kunne kombineres til både jobb og fritid på en god og utfyllende måtte, så der av det enkle, litt fantasiløse navnet nytteogfrihet.no.

Hvor mange ganger har du med deg mer enn 1 eller 2  passasjerer i ditt kjøretøy? Jo, om du er en familie med mer enn ett barn, sannsynligvis ofte, men om det er bare deg eller dere to, da tipper jeg du kan telle på én hånd de gangene i løpet av året du trenger de tre setene som er bak i en vanlig personbil. For deg er kanskje ikke disse setene til nytte for noe, annet enn upraktisk bagasjeplass.

Hvor mange ganger har du tenkt at det nærmer seg helg og at denne helgen har jeg virkelig lyst til å reise på tur, overnatte og bare koble av? Tipper ganske mange ganger! Men det blir bare ikke noe av, for ikke har du en ferdig pakket bobil (som jo koster en liten formue), du har heller ikke lyst å bruke mye penger på overnatting, pakking av telt og sovepose, og ei heller alt det stresset som følger med. Hvor deilig ville det da ikke vært å ha en bil, liten nok til å fungere som en vanlig personbil i hverdagen, men som i stedet for de tre upraktiske setene bak, har en flott, innredet sovedel i arktisk bjørk, med dobbeltseng, kjøleskap og vaskeservant, eksternt varmeapparat, solcellepanel og mye mer? 

Med en sånn bil får du gjort de nyttige tingene som å reise på jobb, handle osv., samtidig som du har friheten til å dra på skitur til Voss over helgen, eller overnatte langs jærstrendene og surfe en tidlig morgen, eller hva enn frihet for deg måtte være.

Hvorfor ikke tenke annerledes om hva et kjøretøy skal være for deg, spesielt når det ikke koster deg noe mer.

Vi holder altså til på Jæren og tilbyr utleie av praktiske kjøretøy for hverdags og eventyr. Vi har innredede campervaner, uinnredede vaner med avtagbare taktelt, og er tilgjengelige med motorsykler i sommerhalvåret.

Kontakt oss på:
911 26 489
abonnement@nytteogfrihet.no